Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Sorra jelennek meg cikkek arról, hogyan is marakodnak Fideszék a nekik bukásra álló önkormányzati választások előtt. Ám most megtörtént a legalja, dulakodásig fajult a hatalmi civódás az egyik városi Fidesz szervezetben.

A Magyar Narancs arról írt, hogy a helyi Fidesz-tagok milyen két ellentétes történettel magyarázzák, hogy a füzesgyarmati alapszervezet június 7-i tisztújító gyűlésén valaki bántalmazott valakit.

Kovácsné Czeglédi Márai Tünde – aki 2006 óta a füzesgyarmati pártszervezet elnöke volt – az utóbbi 1-1,5 évben többször szólt a fővárosi Fidesz-központnak, hogy szabálytalanságok vannak a helyi csoportnál, de senki sem reagált.

Szerinte azért jöttek új tagok, hogy Bere Károly polgármesternek elég szavazata legyen. Bere szerint viszont a Kovácsné civakodó, összeférhetetlen ember, aki folyton levelekkel bombázta a központot, de ezt a helyzetet a tisztújításon sikerült feloldani.

A lap szerint az ülés azzal a vitával indult, hogy kinek van ott keresnivalója. Majd kétféle verzió szerint történtek az események:

A levezető elnöki asztal mögött álló Kovácsné Czeglédi Márai Tünde rátenyerelt a tagnévsorra, hogy oda nem tartozó neveket húzzon ki, de állítása szerint a papírokat Takács Zsófia, a helyi Fidesz-szervezet tagja, Bere Károly polgármester felesége egy erős mozdulattal kirántotta a keze alól, majd a polgármester bántalmazta.

Bere szerint pont Kovácsné feszítette hátra Takács Zsófia karját, és ő akarta annak csuklóját csavargatva kitépni a kezéből az asztalról felvett lapot, és mivel Kovácsné ezt több felszólításra sem hagyta abba, ő a felesége segítségére sietett, „olyan óvatosan”, hogy ez Kovácsnének „semmilyen sérüléssel nem járhatott”.

Kovácsné augusztusban a Facebookon is írt arról, hogy: „2006-tól 2019. júniusáig voltam a Füzesgyarmati Fidesz Csoport elnöke. Ennek eszmeisége megváltozott, ma már a teljes irányítás átvétele és megtartása a fő cél. Én már egy ideje ezzel nem tudok azonosulni, neveltetésem, értékrendem ezzel összeegyeztethetetlen. Ezért a Fideszből kiléptem! Az általam képviselt irányvonalat több társam is követte.”

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz egyik kisvárosi szervezetében már dulakodásig fajult a hatalmi marakodás, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy más is lássa, teljesen kezd szét zuhanni a választási vereségtől rettegő Orbán-párt.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here