Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Ma robbant a magyar politika történet legdurvább botránya, ugyanis a Központi Nyomozó Főügyészség vádiratot nyújtott be Simonka György fideszes képviselő és kb egy Fidesz-szervezetnyi, azaz 32 bűntársa ellen a Fővárosi Törvényszéken.

Összesen 33 gyanúsítótja van, annak a bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette ügynek, ami miatt ma vádat emelt hivatalosan is az ügyészség.

Soha ennyi ember nem volt gyanúsított még Magyarországon korrupciós ügynek, jól mutatja, hogy a 33 vádlott akár egy kisebb város Fidesz szervezetének teljes tagságát is kiadhatná.

A Simonka Fidesz-lépviselő  elleni nyomozás a NAV feljelentése alapján indult 2016-ban,  Simonka ennek ellenére indult a 2018-as parlamenti választásokon, az Ügyészség pedig néhány hónappal később kérvényezte a mentelmi jogának a felfüggesztését, aminek következtében az Országgyűlés 2018 októberében felfüggesztette a képviselő mentelmi jogát.

A békési politikus és társai a zöldség-gyümölcs termelői csoportok és termelői szervezetek által igénybe vehető, az EU-tól és a hazai költségvetésből származó, vissza nem térítendő támogatásokat rakták zsebre. A vád szerint 1,4 milliárd forintos költségvetési csalást követtek el.

Simonka még mindig élvezi Orbán Viktor bizalmát. Nemrég azzal került be a hírekbe, hogy Orbán Viktor együtt fotózkodott vele egy fogadáson a Karmelita kolostorban és bár a magyar politika történet legnagyobb korrupciós bűncselekményébe keveredett, nem kellett lemondania a mandátumáról. Amivel Simonka Györgyöt gyanúsítják, akár húsz év szabadságvesztés is kiszabható.

A propaganda média nem fog beszámolni a magyar politikatörténet legnagyobb korrupciós botrányáról, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy ne érjen célt az agyonhallgatás.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here