Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Juszt László, a népszerű tévés egy posztban tisztességesen megküldte a nyugdíjasokat sértegető Gulyás Gergely Fidesz-minisztert, aki szerint a nyugdíjasok feleslegesen  költekeznek és ezért élnek rosszul. Íme Juszt nem minden napi kiosztása:

Gulyás Gergely, szerint mára már eljutottunk odáig, hogy a nyugdíjból is tisztességesen meg tudnak élni a magyar nyugdíjasok, ha azt jól osztják be és nem költekeznek feleslegesen. Ezért megszünteti a kormány az extra juttatásokat.

Akkor nézzük a KSH számait: 2018. januárjában 2,6 millió fő, (több, mint) minden negyedik lakos részesült nyugdíjban.

821.000-en 99.999 forint alatt. 910.000-en 139.999 forint alatti nyugdijban részesülnek. Azaz minimum 1.731.000 emberről beszélünk

Te csökkent értelmű! Ha a nagyszüleid nem vesznek meg neked mindent, amit akár a szájuk elől vontak meg, akkor most hol lennél? Jó, ők “rosszul osztották be a nyugdíjukat, s minden rád költött forint felesleges kiadás” volt.

De azért élnek ebben a hazában olyanok, akik nem az egyházatok útmutatásait követik és szeretik annyira a családjukat, hogy a nyugdíjukból nem maguknak vesznek aranyékszereket, vagy utaznak el nyaralni a francia, vagy az olasz tengerpartra, nem vacsoráznak a hét minden napján a Gellért szállóban, hanem segítenek kinyögni a gyermekeik lakásrészletét, az unokáik tanulmányait, s a maradékot magukra költik az “ingyenes egészségügyben”.

Szóval szállj magadba Te aszalt agyú, s kérj bocsánatot a “dőzsölő nyugdíjasoktól”! Ja! És az sem ártana, ha időnként elmennél egy élelmiszer üzletbe…

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Juszt László tisztességesen kiosztotta a nyugdíjasokat sértegető Fidesz-minisztert, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy ne érjen célt az agyonhallgatás.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here