Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Két hét alatt rendet, ezzel a szlogennel csapott bele Fidesz a rendcsinálásba ez annyira jól sikerült, hogy múlt héten szombaton, Miskolcon “három fiatalkorú” megvert egy férfit, és elvették a telefonját. A történettel van egy kis bibi, hogy kiderült, hogy a miskolci rendőrkapitány-helyettest támadták meg, akinek sajtóértesülések szerint a gerince sérült meg.

A kormánypárti Origo büszkélkedett el, hogy mennyire is sikerült Fideszéknek két hét alatt rendet tenni: a miskolci Mindszent téren megtámadtak egy férfit, akiről kiderült, hogy nem más volt mint a város a rendőrkapitány-helyettese.

Dr. Barkó Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség szóvivője azt mondta az Origónak, hogy  a háromfős csoport összeveszett egy másik csoporttal, majd az emiatt kialakult dühüket vezették le a férfin, akinek elvették a telefonját.

A közleményből az is kiderül, hogy a bűncselekmény egy szimpla rablótámadás volt, semmi köze nem volt a sértett foglalkozásához. Az ügyészség javasolta támadok  letartóztatását, amit a bíróság augusztus 18-án el is rendelt. Kifosztás és súlyos testi sértés miatt indult eljárás ellenük.

Dr. Barkó Tamás a rendőrkapitány-helyettes állapotáról csak annyit mondott, hogy 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A sajtó úgy értesült, hogy a gerince sérült meg a főrendőrnek.

Az eset azért remekül rávilágít arra, hogy kb nulla azaz nulla eredménye van az Orbáni-politikának, egy ilyen eset után, ahol egy rendőri fővezetőt fosztanak ki egy normális országban minimum távozik az illetékes fő államtitkár vagy ki a bánat és vannak következmények. Felmerül a kérdés, ezután mindenkiben: ha egy főrendőr biztonságát nem tudja garantálni a kormányzat, akkor egy mezei állampolgárét vajon, hogyan tudja biztosítani?

A propaganda média nem fogja kimondani, hogy ez példát és felháborító, nem fogja követelni a közbiztonságért felelős fideszesek távozását, ezért oszd meg ezt a posztot, ha szerinted is itt lenne az ideje, hogy elhúzzon az egész béna kacsa Fidesz-bagázs.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here