Semjén Zsolt nagyon bölcset szeretett volna mondani, ám Lendvai Ildikó egy nagyszerű írással csinált komplett idiótát a KDNP főemberéből, mutatjuk:

Kedvenc Semjén Zsoltunk a parlamenti díjátadáson: “Ha mindenki a saját helyén kis Szent Istvánként országépítővé válik, akkor tudjuk folytatni Szent István király országépítő művét.”

Részemről benne vagyok. Félek ugyan, hogy a saját helyemen csak egészen pici Szent István tudok lenni (már ezen is csodálkoznának a szomszédok), de megpróbálom. Kezdeném mondjuk a tolvajok jobb kezének levágásával.

Én bármikor szívesen megnevezek néhányat, de remélem, ebben az életkorban azért nem személyesen kell nyiszálnom. A négy felé vágást pedig elvből ellenzem. Viszont új törvényeket a régiek helyett örömmel hozok, szerintem most is akad utóbbiak között jónéhány, ami nem igazán keresztény szellemű.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Lendvai Ildikó komplett idiótát csinált Semjén Zsoltból, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa és ne érjen célt az agyonhallgatás.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here