Nem ez az első esett, amikor Fideszék csodálatos nagyságát valamilyen remek műalkotás örökíti meg, talán még sokan emlékeznek az állami pénzen rendelt Orbán-Torgyán polgár kormány festményre.

Hatalmas vihart kavart az első Orbán-kormány idején, hogy egy méregdrága olajfestményen örökítették meg kormányzásukat Fideszék. A botránykép bejárta a médiát és hatalmas felzúdulást keltett.

 

Most  egy újabb csodálatos műalkotásról készült kép terjeng nagy erőkkel a Facebookon. A fa dombor faragvány Orbán Viktort ábrázolja koronával a fején. Sajnos az nem derült ki pontosan, hogy ki a csodálatos mű készítője és hol lehet megtekinteni.

Azért annyit hagyj tegyünk hozzá, hogy ez a remekbe szabott alkotás, akár lehetne Fideszék kulturharcának szimbóluma is, hiszen pont annyira ízléses, mint az Orbán-kormány regnálása.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék milyen műalkotásokat készítenek Orbán Viktorról, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, ha szerinted is ultragáz a koronás Orbán faragvány.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here