Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Megvan a bája annak, hogy Fideszék megpróbálják a látványos betlit eladni sikernek, ugyanis Orbán Viktor budapesti emberének csupán 12 ezer ajánlást sikerült gyűjteniük, ami egy kétmilliós városban igencsak karcsú.

A Fidesz kommunikáció mindig szórakoztató, ha bajban vannak az Orbán-párt levitézlett emberei. Most épp azt próbálják meg sikerként beállítani, hogy Tarlós Istvánnak két nap alatt egy kétmilliós városban 12 ezer ajánlást sikerült mindössze összevakarniuk.

Ráadásul ezt a Fideszhez képest nem túl acélos számot igen lassan tudták összehozni, bár Kocsis Máté ezzel kapcsolatban azt a propagandát igyekezet beadni, hogy ezt pár óra alatt ugrották meg, de az a valóságban 2 nap volt, hiszen csak vasárnap délutáni órákban mertek ez ügyben sajtótájékoztatót tartani.

A Tarlós-bukás azért is hatalmas, mert Fideszék a fűt meg a fát is kiterelték gyűjteni Tarlósnak az aláírásokat, de aki egy picit vájtabb szemmel járt az utcán, legkevésbé sem jókedvű és diadalittas kampányalkalmazottakat látott, hanem idegesen fel-alá rohangáló Fidesznyikekkel volt tele Budapest.

Azért azt nem bírjuk megállni, hogy az ellenzéket azért savazták Fideszék, hogy az előválasztásra, melyen Karácsony Gergely mellé álltak a budapestiek “csak” 70 ezren vettek részt. Akkor most Tarlós 12 ezre mi, ha nem egy nagy besülés?

Ja és a slusszpoén, hogy erről az iszonyat kevés szignóról Kocsis azt mondta, ez mutatja, hogy a budapestiek mennyire szeretik Tarlós Istvánt. Meglepő fordulat, de egyet értünk Kocsissal valóban, de igazából ez Máté azt jelenti, hogy mennyire nem szeretik. Mert mi még emlékszünk arra, hogy a Momentum az Olimpiátokra ebben a városban 260 ezer szignót szedett össze… Ízlelgesd Máté 12 ezer vs. 260 ezer.

A Orbánék kommunikációjából az is kiderül,  hogy hétfőn már le is adják Fideszék ezt a vajnyi kevés ajánlást, így gyorsan le is keverik a besülésüket.

A propaganda média megpróbálja sikerként beadni, hogy Tarlós Istvánnak 12 ezer ajánlást vakartak össze egy 2 milliós városban, ezért oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, a Fidesz még a bukása pillanatában is hazudik.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here