Fokozódik a kampányhangulat. Jönnek már az életveszélyes fenyegetések is – írja Vágó István, a DK országos elnökségének tagja és korábbi műsorvezető a közösségi oldalán.

“Te rohadék mikor találjalak meg? Mennyit szeretnél itt ezen a világon tölteni? Tudom, hogy hol laksz, nem messze lakom tőled, mondhatom, a szomszédom vagy, de amit művelsz az undorító, ha gondolod, rögtön csöngetek neked” – olvasható a fenyegető üzenetben.

Vágó Istvánt vasárnap este telefonon érte utol a Hírklikk, a portálnak  elmondta:

“Nem elszigetelt esetről van szó, szoktam nagyon csúnya üzeneteket kapni azoktól, akik nem értenek velem egyet, de az életveszélyes fenyegetés már egy szinttel feljebb van. Ha ez egy bolond ember, akkor még veszélyesebb”  – mondta a DK politikusa, majd hozzátette:

“Ezekből az emberekből – akik nem urai a saját cselekedeteiknek – nem kérdés, hogy kik azok, akik kiváltották ezeket az impulzusokat.”

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a választási bukás szélén álló Fideszék már életveszélyes fenyegetésektől sem riadnak vissza, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa bármire hajlandóak a hatalomért.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here