Harminc évvel ezelőtt a HVG közölt először interjú Orbán Viktorral. Babus Endrével, a portréinterjú készítőjével elevenítette fel a HVG.hu az akkori interjú készítésének körülményeit, több érdekes részletet is elárult most az újságíró. 

Orbán Viktort 1989. június 16-án ismerte meg az ország, a Nagy Imre újratemetésén elmondott beszéde után. Kereken 30 éve, augusztus 26-án pedig a HVG-ben megjelent az első vele készített interjú is, amelynek szerzője Babus Endre volt.

Már akkor is kemény volt Orbán, emlékszik vissza a szituációra a HVG újságírója, akit annak idején igencsak meglepett, hogy a beszélgetés alatt Orbán mellett végig ott ült Kövér László is.

Legendás interjú ez, a mai napig sokan idézik. Orbán arról beszélt többek között, hogy semmiképp sem szeretné, ha a Fidesz párttá alakulna, illetve elmondta, hogy a Soros Alapítvány havi ösztöndíjából él.

A HVG újságírója azt is elmeséli, hogy arra a kérdésre, hogy Orbán milyen családból jön, illetve, hogy a szülei párttagok voltak nem kapott egyértelmű választ, ami azért is lepte meg, mert minden kérdésre világos válasza volt Orbánnak.

A propaganda média nem fog beszámolni róla, hogy Orbán 30 évvel ezelőtt büszkén újságolta, hogy Soros pénzből él, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, valójában milyen kétszínű politikus.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here