Elképesztően drága lesz a sertés, a magyaroknak már a rántott hús is elérhetetlen luxus- írjak közleményében a Demokratikus Koalíció. A párt arra is felhívja a figyelmet, hogy az Orbán-kormány nem tesz semmit az elszabadult árdrágulás ellen.

Egy év alatt majdnem harminc százalékkal drágult a sertéshús, és a sertéspestis miatt további áremelkedés várható- hívja a fel a figyelmet a Demokratikus Koalíció a közleményében

Az ellenzéki párt azt követeli, hogy a kormány sürgősen intézkedjen az elszabaduló húsárakkal kapcsolatban. A magyarok már így is napról napra élnek, egyre nehezebb körülmények között- hangsúlyozzák

Lehet, hogy a fideszes oligarchák magasról tesznek a horror árakra, mert megengedhetik maguknak, hogy kilószámra vásárolják a wagyu marhát, de mi, európai magyarok szégyennek érezzük, hogy egy átlagembernek már a rántott hús is elérhetetlen luxus.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy béna kacsa kormányunk tétlenül nézi, ahogy elszabadulnak a boltban az árak, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, az emberek nem számíthatnak az Orbán-kormányra.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here