Bár a média nagyon minimálisan számol be az ellenzéki jelöltek kampányáról, mi itt a Hír Hugónál igyekszünk minél több ellenzéki kampányhírről beszámolni. Még szombaton alig pár óra leforgása alatt meg lett az első ellenzéki polgármester-jelölt.

Gajda Péter, Kispest ellenzéki polgármestere rekord gyorsasággal pár óra leforgása alatt összegyűjtötte az induláshoz szükséges ajánlások többszörösét- erről maga a városvezető számolt be Facebook oldalán.

A bejelentéshez hivatalos dokumentumot is  csatolt a polgármester, amiből kiderül, hogy ezres nagyságrendben támogatták a kerületvezető újraválasztását a kispestiek.

Gajda azt írja, hogy “köszönöm , hogy ilyen gyorsan összegyűlt a kellőnél is sokszor több ajánlás ahhoz, hogy jelöltként újra megmérettethessem magam polgármesterként. A következő napokban kollégáimmal, képviselő jelölt társaimmal bemutatjuk, hogy mit tettünk az elmúlt években Kispestért és milyen terveink vannak a jövőre vonatkozóan. Fejlesszük tovább Kispestet!- zárja sorait a népszerű ellenzéki vezető

Gajda bejelentése azért is megdöbbentő, mert a Fidesz vasárnapi közlése szerint Tarlós Istvánnak addig az időpontig csupán csak 12 ezer ajánlása volt, ami kerületenként átlagban alig 500-600 szignót jelent. Bár a Fidesz propaganda ebből is megpróbált pozitív hírt hazudni: Kocsis Máté szerint ez (a roppant kevés) 12 ezer szignó azt mutatja mennyire szeretik a budapestiek Tarlóst.

A propaganda média nem számol be az ellenzéki jelöltek kampánysikereiről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy más is lássa, valójában Fidesz váltó hangulat van és senki nem kér már az Orbán-pártból.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here