Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Tarlós István, a Fidesz főpolgármester-jelöltje azzal savazza mindenütt Karácsony Gergelyt, hogy sértett SZDSZ-esek támogatják. Ám ezzel egy bibi van, hogy Tarlós István maga is volt SZDSZ-es, sőt a párt színeiben lett Óbuda polgármestere. Karácsony Gergelynek se kellett több, remek riposzttal tette helyre Tarlóst.

 

Tarlós István az Inforádió Aréna című műsorában arról beszélt, több telefonhívást is kapott, miszerint Karácsony Gergely mögött „sértett SZDSZ-esek” vannak a háttérben és tevékenykednek.

„Félek, hogy az kevés lenne a választási győzelemhez, de akkor nyilván Tarlós István is rám szavaz, hiszen ő egy régi SZDSZ-es” – reagált a felvetésre az ATV Egyenes Beszéd című műsorában az ellenzéki főpolgármester-jelölt.

Karácsony azt is megjegyezte, ha Tarlós valóban független jelölt, ahogy azt hirdeti magáról, akkor azt kéri, vonja vissza az indulását, és kezdje újra az aláírásgyűjtést, és gyűjtsön független jelöltként aláírásokat, hiszen az íveire az van írva, hogy Fidesz és nem az, hogy független.

Karácsony még arról is beszélt, hogy„Tarlós elintézte azt, hogy a főváros ugyanúgy el van adósodva, mint 2014 előtt, mikor a teljes adósságát az állam tulajdonképpen lenyelte. Elérte azt, hogy a főváros elveszítse az iskoláit és a kórházait.

Elvesztette a Városligetet, elvesztette a költségvetésének túlnyomó többségét, és elvesztette az összes fejlesztési forrást, ami miatt ebben az önkormányzati ciklusban, egy érdemi beruházás történt: a 3-as metró”.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here