Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Pest megyei Pilisvörösvár és Pilisszántó közös fórumot tartott egy bányanyitás kapcsán, ahova elment a Fidesz térségi országgyűlési képviselője és kvázi azt bírta mondani, hogy az ő választói nagyobb természeti katasztrófa a térségnek, mint az új bánya.  

25 év szünet után újranyitnának egy bányát a Pilisben, de a teljes területén, mintegy harmincezer négyzetméteren az összes fát kellene kivágni, írta meg aMagyar Hang. Az üggyel kapcsolatban tegnap este tartottak lakossági fórumot, ahol igencsak elszabadultak az indulatok.

Gromon István, Pilisvörösvár polgármestere is részt vett a fórumon és elárulta: a beruházást intéző fél „kerülőutakat” keresett, például hétköznap délelőttre, „suttyomban” akarta az ügy meghallgatását szervezni. Ezzel nyilvánvalóan időt akartak nyerni. Csicsmanczai Tamásné, Pilisszántó polgármestere elmondta: az ő településüket érintené legsúlyosabban a bánya újranyitása, mezőgazdasági területen át kellene utat építeni emiatt. Ám azt is hozzátette: az út építéséhez először a hozzájárulásukat kellene adniuk.

Ez után a térség  fideszes képviselője, Hadházy Sándor emelkedett szólásra, aki olyan dilettáns beszédet mondott, hogy a végén a kisváros népe kifütyülte:

„Önökkel vagyok, hangsúlyoznám. De szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy milliónyi ennél fontosabb problémával küzd ez a térség, ez pedig az, hogy Budapestről kiköltözött 300 ezer ember az agglomerációba, és ez a 300 ezer ember életteret akar magának, és csinált is. És ez sokkal nagyobb pusztítást okoz, mint egy bányanyitás vagy nem nyitás.”
Hadházyt ekkor látványosan kifütyülték az egybegyűltek.

Azért az elég speciális gondolkodás, a fideszes politikustól, hogy a választót nagyobb természeti katasztrófának gondolja, mint egy bánya újra nyitást. Szavaznék én is egy ilyen szimpatikus fickóra.

De nem csak ez volt a fideszes politikus újabb zseniális megmozdulása, ez után Tordai Bence, az MSZP-Párbeszéd frakciószövetség országgyűlési képviselője szólalt fel: azt ajánlotta Hadházynak, hogy a parlamentben kormánypártiak és ellenzékiek közös törvénymódosítást kezdeményezzenek az ilyen bányanyitások ellen, ám Hadházyt ez annyira összezavarta, hogy csak annyit válaszolt:nem tudja, miről van szó.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz politikusát kifütyülték, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, nem véletlenül bujkálnak a Fidesz parlamenti képviselői.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here