Pár napja a Hír Hugó is beszámolt róla, hogy a Fidesz közeli milliárdos, Schmidt Mária a Facebook oldalán arról számolt be, hogy „váratlanul és puccsszerűen, azonnali hatállyal, indoklás nélkül” felmondott Lánczi Tamás, a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány fenntartásában működő XXI. Század Intézet igazgatója, és több munkatárs is.

Akkor, pontosan még nem lehet tudni, hogy mi áll ennek a hátterében, de a Fidesz közeli intézmény egyetlen megmaradt munkatársa Deák Dániel, egy gyors csaholós nyilatkozatban igyekezett nyugtatni a kedélyeket, de sikerült neki igen csak vicces mondatokat mondani.

Szóval ez a jó Deák Dániel ilyen aranyköpésekkel ált elő, az ATV Egyenes Beszédben, miután kiderült, hogy rajta kívül mindenki felmondott az intézetnél, hogy “nem lehet arról beszélni, hogy bármilyen komoly válság lenne.”

Mondjuk nekem a következő mondata a személyes kedvencem: “büszkék lehetünk arra a teljesítményre, amit nyújtottunk”

Majd Deák megfejelte ezt azzal, “azért maradt, mert jól érezte magát az intézetnél.” Hát igen, aki magával nem érzi magát, jól az nyilván komoly pszichés problémákkal küzd.

Azt is elmondta még, hogy szerinte nincs új G-nap, nem politikai vitáról van szó. Sok helyen megírták, hogy főként munkaszervezési problémák voltak, illetve Schmidt Mária főigazgató, és Lánczi Tamás igazgató között voltak konfliktusok, ez sajnos így rendeződött” – folytatta Deák, majd hozzátette, „szerencsétlen, hogy az önkormányzati választási kampányban ilyennek lehetünk szemtanúi”.

Deák elmondása szerint a munkatársak nem szakmai okokból mondtak fel egyszerre, hanem Schmidt Mária és Lánczi Tamás konfliktusa miatt.

Amúgy kész szerencse, hogy ez a Deák gyerek nem mondott fel, mert akkor kit szalajtanak, hogy mondja már el, hogy itt minden frankó?.

Maradjunk annyiban, hogy a Fidesz propagandisták a világ legviccesebb figurái, képesek akkor is betolni, hogy minden frankó, amikor nem hogy ég a ház, de már leéget. Ezzel egy bibi van csak, hogy ezt ők tejesen komolyan gondolják, hogy így kell: bele hazudni mindenki képébe.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here