Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az egyik olvasónktól, Tibortól kaptunk egy beszámolót, melyből kiderül, hogy szem és fültanúja volt annak, hogy a Fidesz egyik budapesti képviselőjelöltje az utcán vitatkozik az aktivistákkal, akik közlik vele, hogy nem hajlandóak tovább ezt csinálni.

Az elmúlt hetekben sorra születtek cikkek arról, hogy különböző településeken esik szét az Orbán-párt. Volt ahol az alpolgármester kitálalt a Fidesz vezetés mocskos üzelmeiről, valahol a Fidesz korábbi prominense indul el a kormánypárti jelölttel szemben, de olyan is volt, hogy a teljes korábbi városvezetés intett búcsút a pártnak és indul inkább civilként.

A most kapott beszámolóból azonban kiderül, hogy nem csak közép és alsó vezetői szinteken van elegük a Fidesz mocskából a párt embereinek, de aktivista szinten is többen közlik, hogy ezt nem csinálják tovább.

Tibor arról számolt be nekünk, hogy miközben egy gyalogátkelőhelyen várt, hogy zöld legyen a lámpa szem és fül tanúja volt annak Budapesten, hogy a Fidesz helyi képviselőjelöltje vitatkozik kettő 20-on éves aktivistával, hogy de „be kell menni ebbe a házba”- gondolom aláírásokat gyűjteni, teszi hozzá az olvasónk.

Mire az aktivisták közlik a politikussal, hogy nem mennek, mert folyamatosan „rájuk csapkodják az ajtókat” és ők nem párttagok, hanem valamelyik cég alkalmazottai, olvasónk megjegyzi, hogy pontosan nem értette, hogy melyik céget említik.

Azt mi tesszük hozzá, hogy valószínűleg valamelyik önkormányzati háttér cég dolgozóit terelhette ki a Fidesz kampányolni, akik ismerik a Fidesz rendszerét, azok pontosan tudják, hogy a Fidesznek valójában onnan van ennyi embere, hogy sokszor „főnöki parancsszóra”, önkormányzati és annak cégeinek alkalmazottait küldik kampányolni.

Olvasónk beszámolójára visszatérve, az is kiderült, hogy a fideszes politikus a helyzetet mentve azt ajánlotta fel a lázadozó aktivistáknak, hogy menjenek akkor „Korzót” osztani (azt is mi tesszük hozzá, hogy ez a neve egy csomó kerületben a Fidesz lejárató újságának, pl Józsefvárosi Korzó, Ferencvárosi Korzó stb.), mire közölték az aktivisták erre is, hogy nem, ők ezt nem hajlandóak tovább csinálni.

Tibor megjegyzi, hogy eddig a pontig tudta követni az eseményeket, mert közben zöldre váltott a lámpa és neki sietnie kellett, de az olvasónk beszámolója is jól mutatja, hogy komoly bajok vannak már a Fidesz rendszerében.

Persze, a történelem könyvekből tudjuk, hogy így jár az aki zsoldos katonákkal vonul harcba és igen kedves valójában nem fideszes Fidesz aktivisták, lehet azt mondani, hogy nem, mindenkit úgy sem tudnak kirúgni, ne felejtsétek: munkaerőhiány van!

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz háza táján egyre nagyobb bajok vannak, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, már a Fidesz aktivisták mondják, hogy ők ezt nem hajlandóak tovább csinálni.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here