Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A magyar demokrácia történetében példátlan eset történt, konkrétan egy Fidesznyik polgármester-jelölt, történetesen Matolcsy György korábbi felesége, Matolcsy Gyöngyi jelenlétében  megvertek 2 ellenzéki aktivistát, a támadóknak ő adott utasítást- derül ki az azonnali cikkéből

Balatonakarattyai nyaralásán vette észre Nuszbaum Tibor, az LMP frakcióalkalmazottja és a Szomszédok forever facebookos mémoldal szerkesztője, hogy a Fidesz közeli polgármester, Matolcsy Gyöngyi, Matolcsy György jegybankelnök exfelesége, személyesen kampányol, mi több, a standjánál marcipánokat osztogat.

Nuszbaum a telefonjával lefotózta a standot a marcipánokkal, mire Matolcsy Gyöngyi felszólította, hogy törölje a fotót. „Erre mondtam, hogy miért törölném le, még nem tartunk ott! Ez egy kampányesemény, szabadon lehet fotózni” – meséli Nuszbaum az Azonnalinak, hozzátéve, hogy csak a saját privát közösségi oldalára akarta a képet kitenni.

Kérdésünkre azt is elmondta: Matolcsy kifogása az volt a fotózással kapcsolatban, hogy azon az ajánlóíven szereplő adatok is látszódhatnak. Nuszbaum azt mondta: nagyjából egy méterről fotózott, így szerinte ezek nem látszottak a képen.

 

Miután visszautasította a fotó törlését, és távozni készült, Matolcsyné azt mondta, hogy „gyertek!” és„ott termett három gorillaszerű alak”, és egyikük elé állt, és megpróbálta lefogni, kivenni a kezéből a telefont.

Erre Nuszbaum barátja megpróbált közéjük állni, válaszul még két „gorilla” odalépett, leteperték, és a hátára térdeltek, Nuszbaum pedig hátulról akkorát kapott a füle tövére, hogy azóta is fáj az állkapcsa.
Az ő telefonját nem sikerült elvenni, de az ominózus fotót végül csak letörölte, és a barátja telefonját el is vették, mindezek után pedig még a „gorillák” hívták ki a rendőrséget a fényképezés miatt – összegezte Nuszbaum az Azonnalinak a történteket.

 

Nuszbaumék a cikk publikálásakor, szombat délben épp a balatonalmádi ügyeletes orvoshoz tartanak látleletért, azután pedig mennek a rendőrségre feljelentést tenni. A helyszínre kiérkező rendőrök annyit tettek, hogy felvettek egy jegyzőkönyvet, és azt javasolták nekik, hogy vetessenek fel látleletet az orvosnál.

Nuszbaum azt is elmondta: a „gorillák” egyöntetűen azt nyilatkozták a rendőröknek, hogy a barátja önként adta oda nekik a telefonját, miközben az történt, hogy a földre való leteperésekor vették azt el tőle.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék konkrétan megvertek két ellenzéki aktivistát és ráadásul a jelöltjük adott utasítást a támadóknak, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, ezek már a nyílt erőszakra is képesek, csak hogy megőrizzék a hatalmukat.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here