mti
Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hivatalosan is megnyitotta a kampányt Karácsony Gergely és az ellenzéki polgármester-jelöltek. Gitározó főpolgármester-aspiráns, Orbán ölében ülő Tarlós és rengeteg sárga-zöld sátor foglalta el a fővárosi Szabadság teret. Ha nem látta itt visszanézheti az összes beszédet, az eseményről készült teljes videót!

A  tömeg Karácsony Gergely – és a huszonhárom ellenzéki polgármester-aspiráns – hivatalos kampánynyitójára érkezett és nagyjából két órás showt kapott augusztus utolsó szombat estéjén- derül ki a Népszava tudósításából

A prímet persze a politika vitte, láttunk a kormánynak és a főpolgármesternek címzett transzparenseket, például: „A közúti sínek után Tarlóst is cserélném”. Ennél is szembetűnőbb volt a tér közepén felállított szobor, amely Orbán Viktor miniszterelnököt és az ölében ülő Tarlós Istvánt formázta meg.

Az egyik legerősebb – politikai – üzenetet egyébként nem egy hivatalos politikus, hanem Dés László zeneszerző fogalmazta meg. Dés több saját dalt adott elő és kijelentette: „Csak nem besz@rni. Ez a jelszó.”

Itt visszanézheti a teljes kampánynyitót, Karácsony beszéde 51:30-nál kezdődik

 

A tömegnek nagyon tetszett a kiszólás, ahogy az is, amikor Karácsony Gergely – Szalay Krisztina színésznő, II. kerületi egyéni jelölt beszéde és az isztambuli főpolgármester videó üzenete után – gitárral a kezében megjelent a színpadon.

A hangszerre azért volt szükség, mert Zugló regnáló polgármestere a „Változás dala” című, erre az alkalomra írt dalba segített be, amelyet Szabó Kimmel Tamás színész adott elő. Az ellenzéki zeneszám legmegjegyezhetőbb része a „Budapest nem lesz Felcsút-alsó” refrén volt.

Karácsony – miután leszögezte, hogy nem beleszületett, hanem beleszeretett Budapestbe – azt mondta, zöld és végre szabad fővárost akar. Szomorúnak is nevezte, hogy 30 évvel a rendszerváltás után, pont a Szabadság téren kell a szabadságról beszélni.

A tömeg egyik kedvenc része a nevetésekből ítélve az volt, amikor a főpolgármester-jelölt Kósa Lajos fideszes politikusnak üzent, az amazonasi erdőtűz kapcsán. – Nem a bozót ég kedves Lajos, hanem az erdő.

Karácsony egyébként a jövőbe is tekintett, 25 év múlva, amikor annyi idős lesz, mint most Tarlós István, tervei szerint unokáinak arról sztorizgat majd, hogy egy zöld, békés, befogadó, várost hozott létre.

Konkrét ígéretet is tett beszédében, kétszer is megismételte, hogy megválasztása esetén Budapesten addig nem épül új stadion, míg nincs minden kerületben CT-berendezés. A beszéde végén a számára követendő isztambuli polgármestertől idézett, aki azt mondta neki, a város ereje a polgárok erejéből származik.

Ezután minden ellenzéki polgármester-jelöltet bemutattak és  Karácsonnyal együtt a színpadra hívták őket.

A propaganda média nem merte leadni az ellenzék kampánynyitóját teljes terjedelemben,  ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenkihez eljuthasson az ellenzék szava!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here