Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

MSZP-sként gyakran érzem magam úgy bizonyos ellenzéki körökben, mint zsidó könyvelő gyerek a szalonnácik közt, tudja, hogy nem fogják bántani, mert nélküle még azt se tudják mi van, de mindig gondoskodnak róla, hogy sz@rul érezze magát.

Persze azt is értem én, hogy egy kiadós MSZP szidással, pont úgy, ahogy szalonnáciék a zsidózással, át tudjátok hidalni a saját tehetségtelenségeteket, ötlettelenségeteket, nyomorotokat és inkompetenciátokat.

Csak csendben jelzem nektek, hogy a zsidóság is úgy volt ezzel egy ideig, hogy csendben és önként betartotta az aljas törvényeket, feltette a csillagot, bevonult munkaszolgálatra, de eljött az a pont és idő amikor kitálalt.

Kitálalt a nácik aljasságáról, fogyatékosságairól, primitivizmusáról, műveletlenségéről, arroganciájáról és tehetségtelenségéről.  Hiába zsidóztak ezután még hangosabban a nép már rajtuk röhögött és nem a zsidóságon.

Nos kedves két pofára MSZP-ző ellenzéki cuncikák, akkor pont most van itt az ideje eldugulni. Mert vegyétek tudomásul, hogy ennek a pártnak most is van fél millió szavazója, akinek ez a politikai identitása, mert családja generációk óta büszke baloldali, mert munkásként harcolt a jogokért, szakszervezetisként a szociális vívmányokért vagy megszállás idején a szabadságért, mert szociáldemokrata, tehát MSZP-s.

Itt az ideje eldugulni, mert szerintetek nem látszik, de még egy külső laikus is leveszi, hogy jó néhány csoda jelöltetek az MSZP nélkül még az ajánlását se tudná összegyűjteni, hiszen látja hogy az MSZP-s bácsi csönget be, a röpirataitokat a szocik nélkül nem tudnátok nyomdába küldeni, hiszen látja, hogy az impresszumban MSZP van írva,  vagy épp az MSZP által szervezet szavazatszámlálók nélkül  Fideszék szétcsalnák a ráadott szavazatokat, hiszen látja a valasztas.hu-n, hogy az MSZP delegálta legutóbb is toronymagasan a legtöbb választási megfigyelőt.

S mi MSZP-sek nem azért vagyunk csendbe, mert igazatok van, mint ahogy a zsidók sem azért voltak csendbe, mert a náciknak igaza volt: hanem mert tudjuk ha kicsapjuk az igazságot rólatok, visszaütünk, belemegyünk veletek színvonaltalan és  primitív vitákba, akkor az csak és kizárólag a Fidesznek jó. Ti -és anno a nácik is- ezzel a mentalitással éltek vissza, hogy sokan nem tudják az igazságot.

Ahogy az európai jobboldal kivetette a nácikat úgy fogja a hazai ellenzéki oldal valóban demokratikus része is az MSZP gyűlölőket, azokat akik saját tehetségtelenségüket és ötlettelenségüket penetráns MSZP szidással tudják csak áthidalni. Elmondom hát nektek, hogy nem az MSZP miatt nem megy, hanem miattatok. Ahogy a nácik a nemzetre hivatkozva szétverték ezt az országot és soha be nem gyógyuló sebeket ejtettek, Ti is úgy veritek szét az ellenzéki tábort a baloldalra hivatkozva.

Nincs több türelem veletek, elég volt belőletek.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here