Závecz Tibor szerint szoros lesz a verseny a két főpolgármester-jelölt között. A Fidesz közeli Nézőpont Intézet szerint viszont Tarlós István 8 százalékponttal vezet Karácsony Gergely előtt, az MSZP belső mérései szerint is hibahatáron belüli a különbség a Tarlós-Karácsony versenyben.

Erről a Závecz Research igazgatója az ATV Start című műsorban beszélt. Závecz Tibor szerint ha Karácsony Gergely annyit tesz csak, hogy elviszi a fővárosi ellenzéki szavazókat, akkor elvben többsége lehet Budapesten, de fontos tény, hogy Tarlós támogatottsága magasabb Budapesten, mint a Fideszé.

A két előválasztás lendületet adott Karácsonynak, amit viszont a nyár megtört – tette hozzá Závecz. Kérdés azonban szerinte, hogy az ellenzék mennyire egységesen sorakozik fel Karácsony mögött. Ha a lendület kitart és az ellenzék egységes lesz Karácsony mögött, az ellenzék jelöltjének van esélye október 13-án.

Závecz szerint sem Berki Krisztián, sem Puzsér Róbert indulása nem befolyásolja érdemben a várható eredményt – Berki Závecz szerint városvezetői kompetencia híján nem fogja tudni szavazatokra váltani Facebook-oldalának lájkolóit, Puzsér Róbert pedig rendszerkritikus indulóként azokat tudja megszólítani, akik se Tarlós Istvánra, se Karácsony Gergelyre nem szavaznának.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here