A jó svádájú ifjú liberális Orbán Viktorból egy igazi pocakos despota lett kormányzása alatt, ezzel az összes sztereotípiát beteljesíti. 

Kezében a tangapapucsával, mezítláb, borostásan fotózták le Orbán Viktor Horvátországban. A Slobodna Dalmacija írta meg, hogy a magyar miniszterelnök Molat szigetén, Brgulje faluban bukkant fel.

Vitorlással érkezett, a horvát lapot szemléző Index egy olvasójára hivatkozva azt írja, hogy Orbánt a hajó kapitánya kísérte el reggelizni és kenyeret venni a Janko nevű helyre. Megpihentek, aztán innen mentek tovább a 12 méteres vitorlással.

Azt nem tudni, hogy a családjából ki kísérte el Orbánt. Az Index megkérdezte Havasi Bertalant, a miniszterelnök sajtófőnökét, aki azt válaszolta, hogy “Orbán Viktor szabadsága magánügy, nem áll módomban tájékoztatást adni róla”.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here