Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Fideszék végre azt csinálták, ami egy kormányzatnak a dolga lenne: építették és fejlesztették az oktatást- írhatnánk, arról az Index-es hírről, hogy elindul a tanítás az újonnan felhúzott Debreceni Nemzetközi Iskolában. Ám közmilliárdokból épült zsír új, modern suliba a tandíj elég borsos, óvodában és az alsós évfolyamokban évente közel hárommillió forint, később aztán még ennél is több. Akinek nincs semmije az annyit is érdemel.

Az Index egy terjedelmes cikkbe mutatta be, hogy Fideszék stadionok helyet végre építettek egy iskolát is. Szép teljesítmény egy új iskola 10 év alatt, ám persze oda pórnép csóró csereke nem nagyon fogja betenni a lábát, a tandíj az új iskolába 3 és 4 millió forint között van.

A debreceni új elit iskola létrehozására még 2015-ben kötött együttműködési megállapodást a kormány a városi önkormányzattal. Egy évvel ezelőtt aztán kiderült, hogy mindez több milliárd forintnyi közpénzből valósul majd meg. Pénz volt rá bőven. Az iskolát a kormánnyal kötött Modern Városok Program részeként finanszírozta a költségvetés.

Több mint 3,5 milliárd forintból egy év alatt felhúzták az épületet, tettek bele bútorokat, majd további 230 millió forintot fordítottak különféle eszközbeszerzésre, a tantermektől kezdve a konyháig.

A szép új iskolába csóró család gyermeke nagyon nem teheti be majd a lábát, neki továbbra is maradnak a rohadó iskolák, tetszik tudni akinek nincs semmije ez annyit is ér.

Az iskola honlapján részletes leírás van a tandíjakról: az óvoda éves tandíja 2 440 000 forint; az iskolai előkészítő, az első és a második évfolyam évente 2 897 500 forint;
a harmadik, negyedik, ötödik évfolyam évente 2 989 000 forint; a hatodik, hetedik, nyolcadik, kilencedik évfolyam már évente 3 812 500 forint; a tizedik évfolyam évente 3 965 000 forint; a tizenegyedik és tizenkettedik évfolyam pedig ennél is több, már évente 4 727 500 forintba kerül majd.

Ez persze nem minden, a 2019/2020-as tanévre jelentkezőknek egyszeri 100 ezer forintos jelentkezési díjat is fizetniük kell. A felvételt nyert diákoknak évente még 200 ezer forintos regisztrációs díjat is kell fizetniük. Ha pedig a szülők azt akarják, hogy a gyerek enni is kapjon az iskolában, akkor naponta 1500 forintot kell fizetniük ezért. A leírás szerint iskolabuszt is indítanak majd, mivel az iskola már kívül esik a várostól, de az sem lesz ingyenes.

S hogy hány gyerek kezdhette meg a debreceni új iskolában idén a tanévet, akiknek hála, nem kell tovább szakadt ócska padocskákban csücsülniük: 56 darab.

De azért egy mondatot fontos leszögezni, nem véletlenül veri ám szét Fidesz a közoktatást és az egészségügyet. Mert ez egy hatalmas biznisz ám nekik, ha sz@r az állami iskola és sz@r az állami kórház, akinek van lóvéja az el fog menni a fizetősbe, ami nyilván a fideszes haveré. A csóró meg dögöljön meg. Jó reggelt Magyarország!

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék csak az ő elitjük gyerekeinek épít új iskolát, a csóró gyerek meg rohadjon meg a penészes, beázó, szutykos iskolákban, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa milyen aljas ez a Fidesz-világ.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here