Végrehajtást indított a Jobbik Habony Árpád ellen, mivel nem fizette ki azután a bírósági eljárás után keletkezett  költségeket, amit elbukott az ellenzéki párttal szemben  – írja közleményében a Jobbik.

A Jobbik közleménye szerint elrendelte a bíróság a végrehajtási eljárás megindítását Habony Árpád ellen, mivel nem volt hajlandó kifizetni a pártnak a jogerősen megítélt perköltséget.

A közlemény emlékeztet rá, hogy Habony még 2017-ben perelte be pártot, mert az emlékezetes “Ti dolgoztok, Ők Lopnak” feliratú plakátok egyik változatán őt is szerepeltették.

Habony akkor azt sérelmezte, hogy ő nem közszereplő, de azóta a Kúria is megállapította, hogy “Orbán Viktor luxustanácsadója” közszereplőnek számít.

Vajon Orbán Viktor milliárdos munkanélküli jobbkezét kirakják-e a Palazzo Dorottya nevű palotában bérelt luxuslakásából, vagy az éves ibizai VIP klubtagságát, a Gucci-táskagyűjteményét, esetleg az exkluzív magánrepülőzésre szóló bérletét fogják-e elvenni? – teszi fel a kérdést a Jobbik.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here