Orban Viktor az Európa Parlament ülés után. via politico
Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az EU soros elnöksége továbblép a Orbáni-politika ellen folyó, legtöbbször csak uniós atombombaként emlegetett hetes cikkely szerinti eljárásban, ami még 2018 őszén indult el azzal, hogy az Európai Parlament kétharmada megszavazta a Sargenitini-jelentést.

A hvg.hu szerint Anna-Maja Henriksson finn igazságügyi miniszter az Európai Parlamentben jelentette be, hogy az Általános Ügyek Tanácsában szeptember 16-án hivatalos meghallgatást tartanak a témában.

Ezen az ülésen a tagállamok külügyminiszterei fogják megvitatni  a magyarországi jogállamiság, valamint a demokrácia helyzetét. Az eseményen a magyar álláspont is meghallgatásra kerül.

A hvg.hu emlékeztet, az már a júliusban kezdődött finn elnökség prioritásait felsoroló dokumentumban szerepelt, hogy kiemelten akarnak foglalkozni a jogállamiság szerepével.

Tegnap az atv.hu uniós források alapján arról írt, hogy a jövő héten akár már el is kezdődhetnek a meghallgatások az Orbáni-politikával szemben folytatott 7-es cikkelyes eljárás ügyében, melyeket a finn soros EU-elnökség júliusról őszre halasztott.

Így minden jel szerint az EU nem kegyelmez kész ledobni Orbánékra az atomot. Bár Orbán ünnepelte, hogy milyen jól sikerült neki a tavaszi Európa Parlamenti választás, de minden jel szerint tévedett. Orbán összes új széljobbos szövetségese időközben megbukott, ki kell mondani, hogy Orbán eddig mindig rossz lóra tett az Uniós politikában, egyszerűen ehhez sem ért.

A propaganda média azt hazudja, hogy Orbán Viktor az EU egyik erős embere, közben pedig az valóság az, hogy egy nemkívánatos személy, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, mi a valóság.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here