A legnagyobb szövetségeseink az egyházak – mondta a III. Budapesti Demográfiai csúcsot megnyitó beszédében Novák Katalin családügyi államtitkár. Fideszék 9 éves kormányzása alatt, minden évben kevesebb gyermek született mint az MSZP- SZDSZ kormányok idején, most az Úr áldásával menthetik meg a magyarságot.

Bár Fideszék 9 éve kormányoznak és semmi épkézláb programot nem tudtak kidolgozni, arra, hogyan állítsák meg a magyarság fogyását. Tehát, eddig nem sok sikerrel jártak, hiszen a KSH statisztikai adataiból kiderül, hogy az MSZP kormányok évei alatt több magyar született, mint Orbán kormányzásának bármelyik évében.

Ám most Fideszék  államtitkára a 168 Óra beszámolója szerint egy formabontó aktusra kérte fel a csúcson megjelent Erdő Péter bíborost, Steinbach József református püspököt, Fabiny Tamás evangélikus püspököt és Köves Slomó rabbit, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezetőjét.

A négy egyház vezetője egymás váltva mondott áldást, illetve szentelte meg a konferenciát. Hát elég szomorú, hogy a Fidesz ennyit tud csak kitalálni. Nevetséges.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here