Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

 Erre mondják azt beégtek, nincsen pár napja, hogy a Fidelitas bejelentette, hogy az ellenzéket lejárató óriásplakát kampányba kezdenek, de már máris cselesen valaki kijavította a plakátokat.

Valahol extrém mód bizarr, hogy az ellenzék nem tud egy darab óriásplakátot se kitenni, de Fideszék ifiszervezetének a lejárató kampányhoz éppenséggel jut hely, ahova ki tudja pakolni plakátjait.

Erre mondják, hogy ügyes, mert a két Fidesz érdekében induló baromira nem ellenzéki jelöltet, Puzsért és Berkit akarják összemosni Karácsony Gergellyel, de egy kreatív korrekciónak hála hamar besült a Fidesz kampány.

Nagy erőkkel terjed a fenti kép Facebookon, mely az ellenzéket lejárató kampányt javítja ki, a “Ne bízzuk rájuk a várost!” felíratott nemes egyszerűséggel pontosítja, kifejtve, hogy ki is valójában a “rájuk”: “Ne bízzuk a Fideszre a várost!”

Ahhoz külön gratulálunk, hogy a Fidelitas kiküldött lótifutijának sikerült nyelvtani hiba nélkül elmondani három magyar mondatott. Számunkra nagyon vicces, hogy az a szervezet beszél “cirkuszról” melynek megyei vezetői, olyan emlékezetes sajtótájékoztatókat szoktak tartani, hogy a fél internet a nyomorukon röhög.

Itt vannak az igazi bohócok!

A Fidesz propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy már máris besült a Fidesz kampánya, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, hogyan is helyes pontosan ifi-Fideszék plakátja.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here