Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

„Hivatalosan is kizártak a Fideszből. Nagy meglepetést nem okozott, tudtam, hogy amint nyilvántartásba vesznek, mint független jelölt meg fog történni. Bár Hende Csaba azt hazudja, hogy kiléptem a pártból, ez természetesen nem igaz” – írja Facebook-oldalán Koczka Tibor, aki azután indult el Szombathelyen polgármesternek, miután kiderült, hogy a megyeházáról hoznak egy a város életébe kevésbé jártas jelöltet Orbánék.

Bő egy hónappal ezelőtt derült ki, hogy a Fidesz nem Koczka Tibort indítja Szombathelyen, holott 2014-ben, még ő volt a listavezetőjük. Akkor Koczka már jelezte, hogy elindul az őszi önkormányzati választáson.

Most azt írja közösségi oldalán, hogy „magamtól soha nem léptem volna ki, mégis kötelességemnek éreztem, hogy elinduljak független jelöltként. Mert nem én hagytam cserben a szombathelyi Fideszt, hanem a szombathelyi Fidesz hagyta cserben szeretett városunkban a konzervatív szavazókat és a polgári értékeket.”

Hangsúlyozza, hogy mindig ugyanazt képviselte akár közgyűlési tagként, alpolgármesterként és most független polgármester-jelöltként is. „Elválnak az útjaink a Fidesszel, de nekem nincs szégyellni valóm.

Én abban hiszek, hogy a politikában a pozíció eszköz, és nem cél. Én Szombathelyért akarok dolgozni, nem egy pártért. Meggyőződésem, hogy a városnak nyugalomra, békére, együttműködésre, közös célokra és közös cselekvésre van szüksége.

Az árkokat nem mélyíteni kell, hanem betemetni, de úgy, hogy nem engedünk az elveinkből. Nekem ez jelenti a valódi kihívást politikusként. Én ebben hiszek, a szombathelyi Fidesz pedig a kizárásommal kimondta, hogy ezt a hozzáállást nem tűri meg a soraiban” – zárja posztját Koczka.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here