Fideszék propaganda újsága, a Lokál igazán kimaxolta a pártállami időket idéző propagandát, címlapon köszönték meg Tarlós elvtársnak, hogy Bukarestnél vagy az Albán fővárosnál is élhetőbb Budapest.

Erre még az észak- koreai diktátor is csettintene, “Köszönjük Tarlós!” elvtárs hálálkodik a Lokál, hogy Budapest lett most figyelj: KELET- Európa legélhetőbb városa.

Hát van is mért hálát mondani, mert erős versenyben lett a Tarlós vezette Budapest a Balkán legtutibb városba. Simán lenyomta, például azt Albán fővárost, ahol előfordul, hogy csak napi 4 órát van áram.

Moldova fővárosa is Tarlós csodás Budapestje mögött kullog, ahol még mindennapos közlekedési eszköz a szamárhát, de a volt Szovjet tagköztársaság fővárosa, a Csernobiltól csupán 100 km-re lévő Kijevet is beelőzte, igaz szorosabb közdelemben a Tarlósi-politika.

Amire azonban egy igaz hitű  fideszes a legbüszkébb lehet, hogy a Román főváros, a légvezetékek és Csau-blokkok mekkáját, Bukarestet is lenyomta Tarlós Budapestje, amire aztán -minden jel szerint- nem számítottak.

Így hát tényleg van miért hálásnak lenni Tarlósnak és ideje neki, október 13-án végérvényesen köszönetet mondani, hogy Karácsony Gergely vezetésével újra a Nyugat-európai városokkal versenyezzen hazánk fővárosa.

A propaganda média arra büszke, hogy többek között az Albán és a Román fővárost “lehagyta” Budapest, oszd meg, hogy mindenki lássa, ez azt jelenti, hogy valójában nincs mire büszkének lenniük.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here