Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Orbán Viktor feltett Facebookra egy képsorozatot a Kötcsei Piknikről, ami igazából azt mutatja meg, hogy járt el az idő felettük. Bár Fideszék a baloldalt gyakran nyuggerezték, mi azért nem fogjuk így sértegetni a megőszült Fidesz elitet.

Orbán Viktor posztolt Facebookon egy képgalériát, melyet végig lapozva csak annyi jutott eszembe, hogy ezek felet, hogy eljárt az idő: csupa őszember, de sehol nincs az ifjúság. Mert az már nem a Fidesszel tart egy ideje.

Nincs a Fidesznél utánpótlás, mert nem a Fidesznél vannak a fiatalok. Mert tudják, hogy a naftalin illata, ha valahol feltűnik a magyar történelemben, ott bizony nincs demokrácia, ott zsarnokság, elnyomás és aljasság van.

A Fidesz nem jelenti a jövőt, őszhalántékú fura urak még tobzódnak a hatalmi mámorban, de pár év múlva már ez mind csak egy bohókás nosztalgia klub lesz, ahol arról fognak ábrándozni, hogy bárcsak újra hatalomba kerülhetnének.

Eljárt felettük az idő. Jobb híján indítják csatába az idén 71 éves Tarlóst, mert nincs más akit ki tudnának állítani, hogy közelebb lesz a 80-hoz a ciklus végén, mind csak azt mutatja a jövő az ellenzék oldalán van.

Orbán kitette a képeket, de végig nézve mindenki tudja már, a múlt emberei még a jelenben mosolyognak, de a jövő vezetői már az ellenzéki oldalon edzenek. S hogy van egy-két zs-kategóriás fiatal lotifuti a Fidelitasban? Könyörgöm ez nem kvalitás.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here