Szinte már nincsen olyan nap, hogy meghatározó európai véleményvezérek, politikusok vagy épp elemzők ne ítélnék el az Orbáni-politikát. A legújabb kritikát London polgármestere fogalmazta meg.

A második világháború előtti helyzethez hasonlította a jelenkort London polgármestere a Guardian szombati számában megjelent cikke után vasárnap egy lengyelországi rendezvényen is. A hétvégén országszerte arra emlékeztek, hogy 80 éve rohanta le Németország Lengyelországot.

Sadiq Khan egy gdanski beszélgetésen figyelmeztetett:  karizmatikus vezetők gyűlöletbeszéddel szereznek népszerűséget. Félelmet keltenek, és a gyűlölet hullámaival szereznek hatalmat.

Kahn példaként hozta Trumpot, Salvinit, Lengyelországot és Magyarországot is. Utóbbiak vezetői állítják: az iszlám nem fér össze a Nyugattal. Ezek a politikusok a problémák orvoslása helyett az emberek félelmeire játszanak- jelentette ki az Orbáni-politikáról London polgármestere.

A propaganda-média nem fog beszámolni arról, hogy most London polgármestere ítélte el az Orbáni-politikát, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, Európában továbbra sem vállalható, amit Orbánék művelnek.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here