Köztudott tény, hogy Orbán Viktor egyszerűen nem mer vitatkozni és jellemző a Fidesz politikusainak mentalitására, ha a főnök valamit nem mer, akkor hűséges bábként ők is elugranak a kihívás elől.

 

Hát persze! Nincs több válaszom most erre. – mondta az Index kérdésére Tarlós István főpolgármester, annak kapcsán, hogy az ellenzéki pártok közös főpolgármester-jelöltje, Karácsony Gergely nyilvános vitára hívta ki. Tarlós korábban különböző indokokkal utasította el a vitát.

Tarlós kitérő válasza jól bizonyítja, hogy a főpolgármester se több csak egy báb Orbán kezében, ugyanis Tarlós pontosan tudja, hogy a vita elutasítása a fővárosi szavazók körében szavazat vesztéssel jár.

Azonban a jelek szerint a főpolgármester még abban a kérdésben sem hozhat önálló döntést, hogy elfogad egy vitára való kihívást vagy sem. A fideszes fővárosi bábszínház, többi szereplőit is, tehát a kerületi polgármestereket sorra hívják ki a vitára az ellenzéki jelöltek.

Ám Orbán engedélye nélkül egyik sem mer igent mondani a kihívásra, többségük elég vicces módját választja a központi akarat végrehajtásának: egyszerűen nem válaszolnak és amikor megkérdezik őket azt felelik: nem hallottak még erről. Ezzel nem csak engedelmes bábok lesznek, hanem engedelmes és süket bábok is inkább.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz polgármesterei nem városvezetőként, hanem engedelmes bábként viselkednek Orbán Viktor kezében még a legegyszerűbb kérdésben is, ezért oszd meg ezt a posztot, ha szerinted is ciki ez így nagyon.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here