Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Hír Hugó információi szerint a Ferencvárosi Választási bizottság elmarasztalta az egyik ellenzéki jelöltet, mert szerintük törvényt sértett. Most figyelj! Hammerné Trefán Andrea komoly választási vétsége az volt, hogy 3 db szórólapját valaki kitette az önkormányzati hirdetőre. A Fidesz máris lejárató kampányt indított ellen.

Bácskai János fideszes kerületi polgármester minden jel szerint nagyon retteg attól, hogy az ellenzéki jelölt Baranyi Krisztina megveri az önkormányzati választáson. Most Fideszék egy elképesztő húzással igyekeznek lejáratni az ellenzéket a kerületben.

Baranyi Krisztina egyik jelöltjét, Hammerné Trefán Andreát elmarasztalta a helyi választási bizottság egy panasz alapján, miszerint valaki elhelyezett 3 darab szórólapot az önkormányzat hirdető táblájára engedély nélkül, az alábbi képen látható módon.

Persze ezeket a szórólapokat bárki kitehette, akár maga Bácskai János is vagy épp a Fidesz valamelyik kampányembere. Önmagában jogi nonszensz, hogy anélkül marasztalnak el valakit, hogy bizonyítanák, hogy ő követte el valóban a jogsértést.

De ennek még nincs vége. Rögtön be is indult Fideszék lejárató propaganda gépezete. A Kocsis Mátéhoz köthető “József, a városi betyár” Facebook-csoport furcsa módon előbb értesült arról, hogy  eltiltotta a választási bizottság az ellenzék egyik jelöltjét, mint maga a jelölt.

S a kreált ügyet így tálalta már: “Elég volt a tisztességtelen kampànyból! Az egyik 9. kerületi ellenzéki jelöltet a mai napon elmarasztalta a választási bizottság törvénysértés miatt és felszólították, hogy hagyjon fel a tisztességtelen kampánnyal!!”

Persze vicc a köbön, hogy ez a választási bizottság tétlenül és egy szó nélkül jóváhagyta Fideszék érdekében elinduló összes kamupárti jelöltet, akiknek ki tudja hogy lett meg az ajánlása.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here