Orbán Viktor brüsszeli embere, Trócsányi László véletlenül  lemaradt a néppárti csoportképről, a magyar biztosjelöltet nem fogadta az Európai Néppárt elnöke, Joseph Daul és Manfred Weber sem.

A hvg.hu szerint saját bőrén érezheti a néppárti felfüggesztés következményeit Trócsányi László. A magyar biztosjelöltet hiába ünnepelte itthon a kormánypárt, Brüsszelben lemaradt a biztosokat ünneplő csoportképéről.

Ursula von der Leyen kedden jelentette be, milyen portfóliókat szán az országok által delegált biztosjelölteknek. Itt vált világossá, hogy a volt magyar igazságügyi miniszternek a bővítésért és szomszédságpolitikáért felelős területet szánja.

Azonban a kormánypárt öröme nem lehet teljes, hiszen a Fidesz felfüggesztése miatt Trócsányit nem hívták meg és nem ünnepelhetett együtt Joseph Daul a z európai jobboldali pártelnökkel és Manfred Weber frakcióvezetővel, akik az EPP-hez tartozó új biztosjelöltekkel együtt fotózkodtak Brüsszelben.

Trócsányi nem a Fidesz tagja, viszont az ő listájuk első helyéről jutott ki az Európai Parlamentbe. Egyelőre arról nincs döntés, hogy a Néppárt mikor fog dönteni a Fidesz tagságáról, az utolsó információk szerint a jelentésért felelős három „bölcs” munkatársai már a bduapesti útjukat szervezik.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here