Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mint ahogy már beszámoltunk róla,  Kocsis Máté teljes hévvel belevetette magát Tarlós „nem vagyok báb” István főpolgármester kampányába és sikerült példátlan módon ráküldeni az ellenzék józsefvárosi kampányközpontjára a rendőrséget. Érdekes, ha ilyen hatékonyan le tud csapni a rendőrség vajon, Kocsiséknak miért nem sikerült a józsefvárosi drogtanyákra is így ráugrasztania a hatóságot.

Tegnap példás gyorsasággal és hévvel szált ki a rendőrség az ellenzék józsefvárosi kampányközpontjába, ahol hosszas órákon keresztül házkutatást tartottak és kifogadták Pikó András polgármester-jelölt kampányfőnökét ezzel teljesen ellehetetlenítették az ott folyó munkát.

Ennek a kerületnek majd 10 éven keresztül volt Kocsis Máté a polgármestere, majd 2018-ban angolosan lelépet inkább a parlamentbe. A legkevésbé sem egy siker időszak ez a kerület életében, ugyanis Kocsis polgármestersége alatt egy szép nagy drogtanya lett a fél kerületből.

Bár nem egy cikk és beszámoló született már, amiből az következik, hogy igenis elég jól lehet tudni, hogy melyik ház, melyik kapualjában árulják a szintetikus drogot, amitől nem egy esetben agresszív zombivá változnak a drogfogyasztók.

Érdekes, hogy Kocsis Mátééknak polgármestersége alatt ezekre a drogtanyákra egyszer sem sikerült olyan hatékonysággal ráuszítani a rendőrséget, mint ahogy a politikai ellenfelek kampányközpontjára sikerült tegnap.

Pedig, mint ahogy látható igen is tud a rendőrség keményen fellépni ha van rá politikai elhatározás és szándék. Jogos a kérdés, hogy ezt Kocsisék miért nem a drogtanyák felszámolására és miért az ellenzék megfélemlítésre használták?

Mert a Fidesz valójában gyáva. Az égvilágon semmi olyat nem tesz és nem is fog tenni az emberek érdekében, ami egy másodpercig is a hatalmuk elvesztését, komoly ellenfelek begyűjtését eredményezi. Ezért bátrak a szegényekkel, a hajléktalanokkal szemben, de már a drog dílerekkel szemben fellépni nincs merszük.

Gyenge kezű, hatalmukat féltő, dicstelen paprikajancsi mind. Egyszerű bábok a Fidesz gépezetében. És most kiderült mi a valódi tétje az önkormányzati választásoknak: vagy maradnak a Fidesz bábok, vagy valódi városvezetők kerülnek az önkormányzatok élére.

Egyébként az ellenzék tüntetni fog  pénteken 18:00-kor a VIII. kerületben a Práter u. 11. előtt a Pál utcai fiúk szobornál! Mint írják, nem hagyjuk, hogy zsarolják Budapestet! Álljunk ki együtt Pikó Andrásék mellett, álljunk ki Budapest mellett! (itt van az esemény Facebookon, jelöld be, hogy ott leszel)

Ha szerinted is Kocsiséknak inkább a józsefvárosi drogtanyákra kellett volna ráugrasztania a rendőrséget, nem pedig az ellenzék kampányközpontjára, oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki értse, miért gáz az, hogy mindenütt Fidesz-báb a polgármester.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here