Tarlós István idegei mára teljesen felmondták a szolgálatot, most egy megafonnal üvöltözött az egyik ellenzéki képviselő arcába. Tegnap ellenzéki aktivistákkal ált le útszéli stílusba kiabálni.

A mai napon sem sikerült kideríteni, lesz-e végül Karácsony Gergely és Tarlós István között főpolgármesteri vita. Tarlós a Margitszigeten tartott sajtótájékoztatót; itt sikerült elcsípnie Tordai Bencének, a Párbeszéd képviselőjének, aki levelet hozott neki.

A főpolgármester odalépett hozzá és egy megafonba beszélve próbálta a pár centire álló Tordai tudatára adni, hogy neki ne hozzanak levelet. A választáson jól meg fogom verni az hazudós, tutyimutyi, tétova, mamakedvence főnökét”. -tette hozzá.

Ezután pedig némi lökdösődés alakult ki, ugyanis Tordai próbálta magától eltávolítani a hangosbeszélőt. A képviselő amúgy Karácsony Gergely kinyomtatott levelét hozta el a találkozóra, majd megmondta Tarlósnak, hogy ő és Karácsony fej-fej mellett állnak, így érdemes lenne megtartani a vitát.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here