Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Sas nem vadászik legyekre, tartja a jó öreg közmondás. Persze kivétel, ha nagy a baj. Tarlós főpolgármesterhez igencsak nem méltó módon, teljesen elvesztve az önkontrollt útszéli stílusban, szemmel látható módon feldúlva neki állt üvöltözni az ellenzéki aktivistákkal. „Maguk gyávák, félnek, mert a Karácsony főnökük igen sz@rul áll!” – óbégatta a szócsata végén az aktivistáknak Tarlós

 

Karácsony Gergely aktivistái a Dohány utcában találkoztak Tarlós Istvánnal, akit arról kérdeztek, hajlandó-e vitatkozni Karácsonnyal. Csütörtökön került nyilvánosságra a levél, amiben Tarlós reagál Karácsony vitára hívására, leginkább azzal, hogy kikerüli azt, ami nem meglepő, elvégre a Fidesz politikusai nem mernek kiállni vitatkozni.

A Dohány utcában készült videón látszik, hogy Tarlós igencsak feldúlt állapotba kerül és igyekszik türtőztetni magát. Azonban ez nem sikerül neki és többször is útszéli stílusban el kezd üvöltözni az aktivistákkal.

Először csak froclizza az aktivistákat, kipécézve az egyiküket, mondván, ronda színe van a pólójának. Majd ilyeneket kezd el óbégatni, hogy „Vigyázzon, egy madár lepiszkította a szemüvegét!”

Majd a  főpolgármester egészen felháborodott arra a kérdésre, hogy Orbán Viktor megengedte-e neki, hogy vizázzon. „Én önálló ember vagyok, haver!” Amivel indirekt mód mégis elismert hogy egy báb, hiszen az önállóságát nem kérdőjelezte meg senki.

Innentől kezdve folyamatosan az óbégatásainak a végét a “haver” koszolással fejeibe az önkontrollt vesztett politikus. Majd a „Maguk gyávák, félnek, mert a Karácsony főnökük igen sz@rul áll!” – mondatott vetette oda a szócsata végén az aktivistáknak.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Tarlós István az önkontrollt elvesztve leállt óbégatni az ellenzéki aktivistákkal, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, ha szerinted se méltó egy városvezetőhöz ez a viselkedés.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here