Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az Állami Számvevőszék egy ideje a Fidesz egyik elszabadult szabadcsapataként működik, gyakorlatilag nincs olyan ellenzéki párt, amelyiket ne sújtotta volna már valami gigabírsággal. Általában mindig választási kampányok idején csap le az ellenzékre.

A Jobbik után a DK lehet az az ellenzéki párt, amelyiket gazdaságilag tehet tönkre Fideszék alávaló rendszere, legalább is erre lehet következtetni a DK által a sajtónak eljuttatott közleményből.

A Demokratikus Koalíció idén is eleget tett az Állami Számvevőszék éves ellenőrzése kapcsán eddig kért adatszolgáltatásnak. Annak ellenére, hogy a DK irodája tavaly novemberben teljesen leégett, és a tűzben a teljes könyvelésünk, a számláink és a könyvelési szerverünk is megsemmisült, a DK igyekezett minden elégett dokumentumot pótolni- jelzi a párt a közleményében

Kitérnek arra is, hogy ez többségében sikerült, az ÁSZ által első körben bekért iratokat hiánytalanul benyújtottuk a hatóságnak. Az ÁSZ azonban további adatokat, bizonylatokat, dokumentumokat kért be, amelyek egy részét – könnyedén megjósolható módon – nem tudtuk pótolni a tűz után.

A sorozatos kérések mellett az ÁSZ teljesen elzárkózott mindenfajta együttműködéstől, még olyan alapvető dolgokban is, mint hogy kiadja számunkra a korábban neki megküldött, az ÁSZ rendszerébe elektronikusan feltöltött számláinkat és könyvelési adatállományunkat, amelyek törvényi kötelességéből adódóan most is a hatóság birtokában vannak.- szögezik le

A Demokratikus Koalíció szerint a pártállam első szabálya, hogy ha az állampárt meg akar büntetni valakit, akkor meg is fogja büntetni – nincs pártatlan vizsgálat, nincs jóhiszeműség és nincs vis maior. Ha az ÁSZ annak ellenére is megbírságol vagy megbüntet minket, hogy nyilvánvalóan önhibánkon kívül nem tudunk benyújtani pár számlát, azt is a politikai megrendelésre megindított hatósági támadások egyikének fogjuk tekinteni.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here