Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Minden jel szerint rosszul működhetett a másolda, ugyanis már máris megbukott az egyik Fidesz érdekében induló állellenzéki jelölt a választáson. Lehet, hogy a Fidesz ejtette őket?

Ugyanis visszautasította a Fővárosi Választási Bizottság Thürmer Gyula (Magyar Munkáspárt) főpolgármester-jelöltkénti nyilvántartásba vételét pénteken.

A főpolgármester-jelölteknek ötezer ajánlást kellett összegyűjteniük szeptember 9-én 16 óráig. Az FVB pénteki határozatából kiderül: a Fővárosi Választási Iroda Thürmer Gyula 747 ajánlóívének ellenőrzése során 4491 érvényes ajánlást rögzített – közölte az MTI.

Mivel a politikus által benyújtott érvényes ajánlások száma nem érte el a törvényben meghatározott mértéket, a Fővárosi Választási Bizottság a jelölt bejelentését visszautasította.

Sajnos az nem derül ki, a közleményből, hogy hány aláírás volt érvénytelen, de egy gyors számolás alapján, a 747 ívre összességében 5967 ajánlást lehetett leadni. Tehát Thürmer íveinek maximális ajánlásszámához képest majdnem 1500 szignó hibázik.

Ez annak a Munkáspártnak, aki eddig valami csoda folytán még a falusi időközi választásokon is el tudott indul úgy, hogy élő ember nem találkozott még ajánlás gyűjtő embereikkel.

Így csak arra tudunk gondolni, hogy valami hiba csúszhatott a Fidesz másoldába és egy kicsit sok hallott adatai kerülhettek át a Fidesz érdekében induló állellenzéki párthoz.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here