Nagyon vicces jelenetet rögzített az ellenzék egyik ferencvárosi képviselőjelöltje. Hammerné  Trefán Andrea ellátogatott Bácskai János egyik kampányeseményére, ahol üres padoknak mesélt a Fidesz-polgármester a választási győzelemről.

Szerintem nincsen viccesebb dolog a bukás szélén álló fideszes politikusnál, akinek elfelejtettek szólni, hogy testvérem bizony vége a dalnak és már annyi realitás érzéke sincsen, hogy levegye ennyi volt.

Így sikerült felvennie az ellenzék egyik ferencvárosi közös képviselőjelöltjének, Hammerné Trefán Andreának, azt a jelenetet, amikor Bácskai János, a kerület szebb napokat megélt fideszes vezetője üres padoknak mesélt a választási győzelemről.

Azért elég kemény dolog, hogy Bácskai összerittyent egy kampány haknit magának, de még az ugrálóvár is érdekesebb a közönségnek, mint a Fidesz polgármester mondani valója. Hiába egy profi komikus akkor is letolja a show-t, amikor az már érdektelenségbe fulladt.

A propaganda média nem fog beszámolni róla, hogy a Fidesz ferencvárosi polgármestere üres padsoroknak mesélt a választási győzelemről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa mennyire is erős valójában a kormánypárt.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here