Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Újabb településen esett egymásnak két Fideszes politikus, ugyanis nekiment egy fideszes színekben a testületbe jutott képviselő az ugyancsak fideszes polgármesternek Berettyóújfaluban, miután nem először érte „mocskolódás” a közösségi oldalakon.

Érdekes fordulatot vett egy önkormányzati testületi ülés Berettyóújfaluban, ahol a helyi fideszes támogatással a testületbe jutott képviselő keményen nekiment a polgármesternek – aki ugyancsak a Fidesz-KDNP-t képviseli.

Felszólalásában Hagymási Gyula már az elején leszögezte, hogy „olyan helyzetben kell felállnia, amilyen helyzetben soha nem állt volna fel a múltban”. Mint mondta a polgármester felé fordulva: korábban is voltak „kemény vitáik”, de mindig tisztelettel adózott a pozíciójának és személyének, erre azt kellett megtudnia, hogy őt tartják „hazaárulónak”.

„Miért vagyok én tüske polgármester úr körme alatt?” – tette fel Hagymási a költői kérdést, majd felvetette, hogy talán ahhoz lehet-e köze, hogy korábban elhatárolódott az ellenzéki képviselőtársait ért mocskolódásoktól.

Saját kérdését megválaszolva közölte, hogy szerinte mégsem ez lehet az ok, hanem annak a harminc hektáros önkormányzati terület eladásának meghiúsulása, amelyben neki is szerepe volt.

Mint ahogyan az is tüske volt szerinte, hogy az ipari park építésénél szóvá tette: magánterületek is vannak a kialakítandó területen. Majd folytatta: akkor is szálka volt, amikor azon dolgozott, hogy minél több helyi vállalkozó részesülhessen azokból a forrásokból, amelyet a kormány nyújtott.

„Nem elég, hogy a szívembe döft@k a tört, megmozgatták és tövig tolták” – folytatta a videóban és hozzátette: „az a gyűlölet és a félelemmel átszőtt gyűlölet nehéz párnái, amely ráült városunkra, olyan nyomasztó légkört teremtett, amibe mindenki fuldoklik”. Hagymási szerint ezt a légkört el kell oszlatni, és reméli, hogy a választás után mindenki szívéből távozik a gyűlölet.

Az atv.hu megkereste az érintett fideszes képviselőt, aki elmondta, hogy a településen hosszabb ideje mérgezik a közéletet bizonyos oldalak tartalmai, amelyek célja szerinte, hogy nemtelen eszközökkel ássák alá bizonyos emberek hitelességét.

Mint mondta, nem először érte „ilyen mocskolódás”, ez váltotta ki a felszólalását is. A kérdésre, miszerint a helyi Fideszhez köti-e ezeket, már ha felszólalását a polgármesternek címezte, azt felelte Hagymási Gyula: a polgármesteri pozíciót betöltő személynek a megszólalása vagy hallgatása is üzenet értékű egy hasonló ügyben.

Egy kiállással, megszólalással ugyanis úgy véli, hogy „szolgálni tudná, hogy ezek megszűnjenek”, az ő ügyében azonban nem érkezett kiállás.

A légkör szerinte nyomasztó a településen, amit részben ugyancsak arra vezet vissza, hogy erős csúszással kifigurázzák a képviselőket, ha „egy döntés szembemegy a másik irány elképzeléseivel”.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy újabb településen esett egymásnak a Fidesz ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, hogyan borul Fideszéknél a bili.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here