Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Baranyi Krisztina, a Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP közös ferencvárosi polgármester-jelöltje és két kerületi képviselő jelölt Torzsa Sándor és Takács Máriusz egy belvárosi házban forgattak egy kis videót az ott tapasztalható állapotokról, amikor egyszer csak egy szép kövér patkány rohant át a házon.

Ferencváros régi önkormányzati házai katasztrofális állapotban vannak derül ki abból a videóból, amit Baranyi Krisztina az ellenzék közös polgármester-jelöltje forgatott. A romos házakban megtelepedtek a kártevők: mindennapos vendég a csótány, az ágyi poloska és a patkány.

Még a film készítőinek sem tűnt fel, de egy szemfüles kommentelő szúrta ki, hogy miközben Baranyi ezekre a gondokra hívja fel a figyelmet, az egyik pár másodperces jelenetben tisztán látható, ahogy egy kövér patkány rohan át a házon fényes nappal.

A videóban 1:33 és 1:37 között a kapualjhoz siet a rágcsáló, majd feltételezhetően a pincébe távozik. Ahova szintén lemerészkedtek az ellenzéki politikusok. Kiderült nem csoda, hogy elszaporodtak a patkányok, hiszen évtizedes szeméthegyekre bukkantak az önkormányzat tulajdonában lévő pincesoron.

Mint megtudtuk ezekben a házakban nincs bent a WC se, még mindig a folyosóra járnak ki a lakók, közben felállványozták a körfolyosót, amitől ha meghall valaki a házban nem tudják elszállítani a holtestet se méltó körülmények között, kötéllel eresztik le az udvarra.

A lakóknak már majdnem egy évtizede ígérgeti a fideszes városvezetés, hogy megoldják a problémáikat, ezek az ígéretek most sem maradtak el, de már nem hisznek nekik, hiszen lett volna rá 9 évük. “Most, hogy jön a választás a fideszesek megint megígérnek mindent, de úgy se lesz semmi belőle, lett volna rá lehetőségük, hogy bizonyítsanak”- vélekedik az egyik ferencvárosi

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy miközben az ellenzéki jelölt arra hívta fel a figyelmet, hogy borzasztó állapotok uralkodnak egy ferencvárosi bérházban egy termetes patkány rohant át a házon, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa a valóságot.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here