Megdöbbentő számok olvashatóak ki a legfrissebb közvélemény-kutatásból. Kiderült, hogy a Fidesz szavazóinak 9 százaléka inkább Karácsony Gergelyre, az ellenzék közös főpolgármester-jelöltjére fog szavazni október 13-án.

A Publicus Intézet a Népszava megbízásából szeptember 9-14 között 1006 fő megkérdezésével készített reprezentatív közvéleménykutatásban vizsgálta a budapesti főpolgármester-választás várható eredményeit. Az összes megkérdezett körében Tarlós Istvánra 37 százalék, Karácsony Gergelyre 34 százalék, míg Puzsér Róbertre 4 százalék tervezi leadni szavazatát.

 

A megkérdezett Budapesti választókorú lakosok 37 százaléka tervezi, hogy az októberi önkormányzati választásokon Tarlós Istvánrra, a Fidesz-KDNP jelöltjére szavaz, míg 34 százaléka Karácsony Gergelyre, aza ellenzék közös jelöltjére tervezi leadni a szavazatát.

Puzsér Róbert 4 százalékra számíthat, míg Berki Krisztián független jelöltre az összes megkérdezett kevesebb mint 1 százaléka szavazna. A bizonytalanok aránya 25 százalék.

Tarlós István legfontosabb bázisa a 45 és 59 év közötti, illetve a szakmunkás végzettségű szavazók, míg a magasabban iskolázottak, és a fiatalabbak, valamint az idősebbek körében alacsonyabb a támogatottsága.

Karácsony Gergelyre (Momentum-DK-MSZP-P-LMP) a Fidesz szavazók 9 (!!!), az MSZP szavazók 91, a DK szavazók 95, míg a Momentum szavazók 69 százaléka tervezi, hogy szavaz.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy már a Fidesz szavazóinak jelentős hányada is inkább az ellenzéki jelöltre fog szavazni, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, megkopott a Fidesz fénye.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here