Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Meghalt Riz Levente, közölte közleményben Tarlós István főpolgármester csütörtökön. „Mély fájdalommal értesültem polgármester barátom, kollégám és képviselőtársam haláláról” – írta.

Tarlós azt írta, Riz egyik legközelebbi munkatársa volt, ezért halála személyes veszteség is. Riz Levente 2006 óta volt a XVII. kerület polgármestere és a Fővárosi Közgyűlés tagja.

„Közös munkánk során tapasztaltam, hogy minden törekvése, minden kerületéért és a fővárosért tett intézkedése Budapest érdekeit szolgálta. Őszinte részvétemet nyilvánítom családjának” – írta.

Riz Leventét, Budapest Főváros Önkormányzata saját halottjának tekinti. A kerületben az őszi önkormányzati választásokon egyébként Horváth Tamás alpolgármester indul a kerületi polgármesteri posztért a Fidesz színeiben.

Karácsony Gergely is részvétet nyilvánított, az ellenzéki főpolgármester-jelölt a Facebookon úgy kommentálta Riz halálát: „sok kérdésben nem értettünk egyet, de a kerületét és a fővárost szerető, felkészült ember volt”.

A kampány elején jöttek olyan hírek, hogy a városvezető nagyon nehéz betegséggel küzd, mindenki ledöbbent, amikor bejelentette, hogy nem indul újra a 2019-es választásokon, az egészségi állapota miatt. Akkor még mindenki bízott abban, hogy felépül. Riz Levente 45 éves volt.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here