Bár a Fidesz szavakban mindent elkövet, hogy a “hanyatló nyugat” kultúráját távol tartsa hazánktól. Valóban, ami ott jó azt sikerül is neki, ám ami ott szenny éppen ők hozzák be ebbe az országba, ugyanis ma paparazzo fotózta reggel Karácsony Gergelyt. Az ellenzéki főpolgármester-jelölt azt mondja, szerette volna megkérdezni, mi volt a téma, de elszaladt a lesifotós.

„Kampul a durvány – ahogy egy klasszikus mondta volt”- kezdi friss Facebook-bejegyzését Karácsony Gergely, majd közölte, hogy ma reggel „egy paparazzo fotózta messziről, ahogyan a kampány utolsó heteire bérelt autóval elindulunk a kisfiammal iskolába”.

„Gondoltam, megkérdezem, miről szeretne képet. Ahogyan a feleségemtől búcsúzom puszival reggel? Ahogy a fiammal visszük az iskolatáskát? Vagy az a téma, hogy miközben hivatali autóm sose volt, biciklivel és tömegközlekedéssel járom a várost, a kampány utolsó heteinek sűrű programjaira béreltünk egy Skodát?”- tette fel a kérdéseket a posztban Karácsony, hozzátéve, hogy sajnos nem tudta meg a választ, „mert a paparazzo fejvesztve elszaladt”.

„Ilyenek a bátor fideszesek: érveik nincsenek, vitázni nem engedik a bábjaikat, marad az aljasság. Félnek a vereségtől – ebben speciel igazuk van. Október 13-án visszavesszük Budapestet!”- zárja bejegyzését a közös ellenzéki főpolgármester-jelölt.

Azt már mi tesszük hozzá, hogy Fideszék álságosságát ez az eset is jól mutatja, miközben tűzzel vassal védik látszólag a magyar kultúrát éppen ők azok akik a legszennyesebb módszereket behozzák a politikai kampányba külföldről. Éppen tegnap számoltunk be róla, hogy ismeretlenek ürülékkel kenték be az ellenzék egyik aktivistájának autóját.

A propaganda média nem fog beszámolni Fideszék aljas módszereiről, tehát kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy más is lássa, a Fidesz csak a szennyet hozza be Magyarországra a valódi értékeket pedig távol tartja.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here