Fideszék ebben a kampányban bemutatják, hogyan aljasul el teljesen az elme a hatalomban című víg eposzt. Most a 444 ír arról, hogy a Baja város fideszes önkormányzatának lapja nemes egyszerűséggel meghamisította az ellenzéki jelöltek fényképét.

Torzítót fej, bandzsa szemek, nagy orr és püffedt arc. Többek között így hamisították meg az ellenzéki jelöltekről készült választási fotókat a fideszes önkormányzat lapjában Baján.

Az egyesült helyi ellenzék egyik képviselőjelöltje, Dani Gitta ugyanis egy, a manipulációt leleplező videót tett közzé arról, hogy a város önkormányzatának lapja, a Bácskai Napló úgy hozta le a Baján az önkormányzati választáson elinduló ellenzéki jelöltek hivatalos kampányportréit, hogy mindegyikbe belepiszkáltak

A több tízezer példányban a postaládákba került Bácskai Napló aljasul groteszkké torzította az arcunkat! Bandzsa, ördögi tekintetek, foltos sötét arcok, eltüntetett vagy éppen összehúzott szemöldökök, átrajzolt, elcsúfított arcvonások mind a 11 jelölt esetében”
– írta érintettként Dani Gitta.

A képviselőjelölt elvárja, hogy “A Bácskai Napló kiadója a Baja Marketing Kft. ismerje el a hamisítás tényét, nevezze meg a felelősöket és kérjen bocsánatot a lap következő számában, valamint tegye közzé a @Sikeres Bajáért Egyesület mind a 11 jelöltjének hiteles képmását a manipulált képeknek megfelelő terjedelemben!”

De azért nem igazán bízik ebben, hiszen szerinte “A 100 %-ban önkormányzati tulajdonú Baja Marketing Kft. által kiadott Bácskai Napló hosszú évek óta folyamatos és szándékos jogsértést követ el a Legfelsőbb Bíróság ítéletei és a 6,1 millió Ft kiszabott bírság ellenére.”

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék már ott tartanak hogy nem egyszerűséggel fényképeket hamisítanak, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa a Fidesz a hatalomért mindenre képes.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here