Kálmán Olga hosszabb betegszabadság után most vasárnap tért vissza Karácsony Gergely támogatójaként a közéletbe. Nem is kellett sokat várni, hogy újra megszólaljon a népszerű TV-s, most Fideszék gyalázatos kampány tempóját tette helyre. 

Nem maradt szó nélkül Fideszék aljas kampánya, most Kálmán Olga tette őket három mondattal helyre Facebook oldalán. Íme:

Lehajtott fejjel, kapucniban azonosíthatatlan motorcsónakkal trollkodni, hangosítást megfelelő pillanatban áramtalanítani, megafonnal arcba kiabálni, szellemi fogyatékosnak, bolondnak nevezni bátor és férfias dolog.

És úgy összességében közpénz milliárdokból fenntartott lakájmédiában mocskolódni, a piszkos munkát velük elvégeztetni bátor és férfias dolog.

A Fidesz utóbbi hetek pánik kampánya a Fidesz szavazóit is megosztja. Egy az Indexen publikált kutatás szerint Tarlós kirohanását a kormánypárt választóinak 25 százaléka is elítéli, Budapest lakosságának pedig közel 70 százaléka.

Elemzőnk szerint, a Fidesz egyszerűen talajt vesztett és ezért kénytelen egy igen aljas kampányt fojtatni, de ez már inkább csak búcsú tánc, a tehetetlenségük jele- vélekedik megkérdezett szakértőnk.

A propaganda média nem fog beszámolni Kálmán Olga gondolatairól, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, milyen aljas módszerekkel kampányol a Fidesz.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here