Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Egyre többen vannak, akik megkérdőjelezik a közvélemény-kutatások hitelességét. Ezt leginkább Fidesz oldalról teszik, amióta nem igazán azt mutatják a számok, ami nekik tetszik. Erre tessék, itt van egy újabb drámai adat  Tarlósról, amit ráadásul nem is közvélemény-kutató készített.

A Fidesz propaganda média nagy iparban kezdte el azt szajkózni, hogy Karácsony Gergely mennyire is alkalmatlan Budapest főpolgármesterének. Az Origó nevű Fidesz portál címlapján volt olyan nap, amikor ötször is ez szerepelt a címekben: Karácsony alkalmatlan.

Magyarország legolvasottabb hírportáljának az Indexnek nem is kellett több, rögtön fel is tette szavazásra, hogy megkérdezze milliós olvasói táborát, hogy szerintük ki az alkalmasabb Tarlós István vagy Karácsony Gergely.

A szavazás igen megdöbbentő eredménnyel zárult, a portál olvasóinak 76 százaléka Karácsony Gergelyt gondolta alkalmasabbnak, míg Tarlóst mindössze 24 százalék gondolta folytatásra képesnek.

Persze Fideszék nyilván ezekre a számokra is azt fogják mondani, hogy nem valós. Bár egy ilyen internetes szavazást, főként az indexen nem lehet manipulálni. Ráadásul, míg egy közvélemény kutatás maximum 2000 ember bevonásával készül, addig itt közel 12 ezer ember mondta el a véleményét.

Zárásképpen, hogy senki ne felejtse: nem közvélemény-kutatásokat és internetes szavazásokat kell nyerni, hanem október 13-án a választásokon kell legyőzni a Fideszt. Számok ide, számok oda: egy dolog biztos, hogy a Fidesz szavazók mind elmennek és voksolni fognak. Nekünk ellenzékieknek is ott kell lenni, szólni kell minden szomszédnak, családtagnak, barátnak és rokonnak: menjen el voksolni, mert másképp nem lesz meg!

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz megint hogy besült, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: egy független hírportál szavazásán, az emberek nem tartják alkalmasnak Tarlóst.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here