Kövér László lett rosszul, a kormányzati gépnek kényszerleszállást kellett végrehajtani. Az Euronews információi szerint Kövér László hamarosan visszatért a gépre.

A szlovák kormány különgépével indult haza Kazahsztánból Kövér László, a magyar Országgyűlés elnöke, amikor váratlanul rosszul lett a fedélzeten. A gép Varsóban kényszerleszállást hajtott végre.

A Bumm.sk azt írja, hogy a JOJ TV hírportálja arról számolt be, hogy a szlovák kormány különgépe Varsóban kényszerleszállást hajtott végre, miután Kövér László magyar házelnök rosszul lett a fedélzeten. Azt egyelőre nem tudni, hogy csak elővigyázatosságból történt-e a korai landolás, vagy komolyabb a baj.

Szlovák sajtóhírek szerint Kövér Lászlót helikopterrel szállították egy varsói kórházba, ahol megvizsgálták. A szlovák különgépen többek között ott volt Andrej Danko, a szlovák parlament elnöke is, aki Kazahsztánban vett részt egy hivatalos látogatáson.

Az Euronews információi szerint Kövér László hamarosan visszatér a gépre, és Budapestre indulnak vele.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here