Lassan már nincsen olyan nap, amikor valamelyik Fidesz közeli sajtóorgánumnak, fideszes politikusnak, vagy épp magának a Fidesznek ne kelljen bocsánatot kérnie az ellenzék valamelyik szereplőjétől a hazugságaik miatt.

A mai nap sem telik úgy el, hogy a Fideszék ne kérjenek bocsánatot, ugyanis a bíróság most egy 2014-ben kiadott hazug szórólapjuk miatt kötelezte őket bocsánatkérésre. Méghozzá az MSZP nagy öregjétől Szekeres Imrétől kellett elnézést kérnie a pártnak.

2014-es parlamenti választási kampányban a Jászságot teleszórták Fideszék egy lejárató szórólappal, melyben azt állították, hogy Szekeres egy haverjának adta el a Zrínyi Miklós Egyetem egyik épületét és ezzel milliárdos kárt okozott.

 

A bíróság az ítéletében kimondta, hogy ez hazugság volt és a Fideszt bocsánatkérésre kötelezte a döntés, amit most Kubatov Gábor egy levélben meg is tett.

Szekeres Imre Facebook oldalán hozta nyilvánosságra ezt a levelet, az MSZP politikusa azt írja, hogy a Fidesz bocsánatkérése elismeri, hogy Pócs János kampányában hazugságot terjesztett.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz ismét kénytelen volt bocsánatot kérni, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, nincs olyan nap amikor ne hazudnának valamit.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here