A Budapesti Autósok Közössége szúrta ki azt a videót, ami nem rég került fel a Youtubra. Kőbányán egy BKV busz a zebrán majdnem elgázol egy gyermeket.

Nem rég került fel a videós portálra az a videó, melyet egy kerékpáros készített. Jól látható a felvételen, hogy Kőbányán egy kislány szabályosan közlekedve kell át a lámpával nem védett gyalog átkelő helyen.

A kislány már az úttest felénél jár, amikor megtorpan a BKV busz érkezésétől, ami lassít is, de nem áll meg, nem adja meg az elsőséget a gyalogosnak.

A videón tisztán látszik, hogy szó szerint letolja a kislányt gyalogátkelő helyről a busz, ütközés nem történik, de ez nem a buszvezetőn múlt, hanem azon, hogy a kislány el tudott lépni az ütközés elől.

A jelenet teljesen érthetetlen, ugyanis egy gyermek nem egy felnőtt, még akkor is körültekintőbbnek kellene  lenni egy sofőrnek, ha nem egy hivatásos autóbusz vezetőről lenne szó.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here