Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Gyomorpanaszok, valószínűleg gyomorrontás miatt lett rosszul Kövér László kazahsztáni utazása után, ezért kellett kényszerleszállást végrehajtania a szlovák kormány különgépének – értesült több forrásból a Blikk.

 

Az Országgyűlés elnöke az Eurázsiai Államok Parlamenti Elnökeinek IV. Találkozóján vett részt Nur-Szultanban. Este futótűzként terjedt el a hír, hogy hazafelé tartva Varsóban megszakították az utat, mert Kövér rosszul lett.

Egy neve elhallgatását kérő bennfentes szerint rosszat ehetett Kövér Kazahsztánban, de még nem tudják pontosan, hogy mit. “Mindenki megijedt, ezért szálltak le Varsóban. Akkor még nem voltak biztosak abban, hogy mi a baj, s ki akarták zárni, hogy van-e valami az erős gyomorrontáson kívül. Miután megállapították, hogy csak a gyomra rossz a politikusnak, folytatták az útjukat, de nem Pozsonyba, hanem Kövér kedvéért Budapestre” – mondta a Blikknek.

Szilágyi Zoltán, az Országgyűlés sajtófőnöke kedd este kilenc óra után közleményben tudatta, hogy a házelnök jól van, és már megérkezett Budapestre.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here